Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

20 November

VardagslivPosted by Malin Sun, November 20, 2011 13:20:50

Igår kväll / i natt har vi varit helt barnfria här hemma. Kändes jätte konstigt att inte ha nått barn här, speciellt Albin som alltid är här. Mikaela är ju ändå hos hennes mamma varannan vecka. Det är rätt konstigt för det känns som om Albin alltid har funnits i våra liv. Att det kan bli så på bara några månader. Såhär hade vi ju det jämt innan han föddes. Hur som helst så har jag sovit som aldrig förr inatt. Som en klubbad säl, hela natten, utan att vakna en enda gång. Mycket skönt måste jag erkänna.

Nu blir det att åka upp till mamma och pappa för en bit mat och hämta hem våran bebis. Han är saknad så klart ! ;) Mikaela kommer inte hit förens ikväll igen. Hon är hos sin kusin och eftersom vi kommer att ses på dansen ikväll så ville hon va där tills dess. Sista träningen idag innan jul. Till våren är vi igång igen och då hoppas jag att det bli mer än denna terminen.

/ M

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post345