Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Kryp läge : Check!

Albin 3-6 månaderPosted by Malin Wed, October 19, 2011 22:39:20
Idag har det vart Öppna Förskolan igen. Kul även denna gången faktiskt. Så kul med Noelle och Moa eftersom dom är i samma ålder som Albin.. Om man ska titta på utvecklingen så borde dom vara äldre än honom egentligen, så duktiga är dom små :) Det skiljer väl 3 veckor eller så på dom. Albin är äldst.. Hur som helst så blev det inga fot och handavtryck idag heller *suck* .. 3 ggr har det gått nu utan att vi har gjort det när vi egentligen skulle, antingen har det berott på sjukdom eller semester men nästa gång håller vi tummarna. 4:e gången gillt eller ? :p Efter öf blev det en tur till IKEA med tjejerna för lite fika och tjöt. Hemskt trevligt , gör gärna om det igen någon dag :) ..


När vi kom hem idag gjorde Albin det han har vart på väg att göra flera gånger dom senaste dagarna , men inte riktigt lyckats med. Kryp ställningen. Flera gånger dessutom. Så gulligt , men ändå hade det inte gjort någonting om han kunde vänta lite till i alla fall :p Han kommer ju vara överallt sen ju ;) Kommer inte få en lugn stund. Han gick även upp på knä vid våran soffbord , dock några sekunder men det räcker. (vi har ett sånt bord med en hylla under från IKEA) Dax att sänka säng och barnsäkra här hemma.. Detta ska genast göras i helgen.. ! Ålandet har han fått in riktigt bra nu med , fort går det nu.. Sötnosen, är det nu det börjar hända grejer i utvecklingsstadiet ? Ska allt komma på en och samma gång ? :p

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post333