Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Öppna Förskolan

Albin 6-9 månaderPosted by Malin Wed, October 05, 2011 17:13:41

Idag har vi äntligen kommit iväg till öppna förskolan. Som jag nämnt nu dom senaste onsdagarna och sen att det aldrig har blivit av p.g.a olika förhinder. Men nu så .. Kul att se alla små barnen faktiskt.. Var dock väldigt stelt idag.. Hoppas att det blir bättre annars kan jag lika gärna sitta hemma istället.. Jag har själv varit väldigt trött efter en ganska jobbig natt men hoppas att det blir bättre nästa vecka.. :) Skulle vara så kul och skönt att ha nån mer mamma att umgås med här i jkpg , men alla kan väl inte ha det ;) Så är det väl när man skaffar barn i min ålder och är typ den enda som har ett stadigt förållande. Jag har ju Yoana med hon bor i Mullsjö.. Åker jätte gärna dit men det tar ju en del bensin.. Ja ja , jag har ju mina andra vänner också så klart ;) ..

Har en liten fundering på en åkpåse till Albin nu till hösten och vintern. Är det någonting man vorde skaffa sig eller är det bara för lite mindre bebisar ? Sitter dom i en sån ganska länge tro ? Jag har inte en aning.. Någon som har erfarenhet ? Hur som helst så lutar det isf åt en som går i samma märke och färg som vagnen. Skulle väl kunna ta nån som är lite billigare med och svart men är man kräsen så är man ;) Har ju ett present kort på babyproffsen som Albin fick i dop present av sin moster så det blir ju faktiskt inte så farligt dyrt i slutändan :p .. Får nog ta bilen imorgon och kika på en tror jag minsann.. Om dom ens har nån hemma i den färgen ..

Vi har även idag lämnat tillbaka Albins bil stol.. Vi hade ju bara hyrt den under en viss tid (stolen är från 0-6 mån).. Så nu blir det jobbigt när han somnar i bilen då det är en som ska sitta i bilen och inte går att bära med sig så smidigt.. Han som alltid vaknar när man ska lyfta upp honom då han har somnat.. hrmf, det blir nog bra med det med..

Nu blir det att ta det lugnt en stund på soffan medans Albin sover och jag väntar på att Tias och Mikaela ska komma hem.. Sen bär det av mot ICA för lite inhandling av det viktigaste som saknas i kyskåpet och lite annat smått och gott.. Hej hej ..

Delar med mig av en bild på Albin och Noelle från Öppna förskolan idag med..

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post323