Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Tiden går..

Albin 6-9 månaderPosted by Malin Mon, October 03, 2011 13:51:15
.. alldeles för fort ibland alltså. Våran lilla lilla Albin är inte så liten längre. Han är ett halv år redan. Det känns som om det var en månad sen eller två som jag låg där inne på BB med den där lilla bebisen som vuxit och bildats i min mage i 9 månader.. Nu har han levt mer än halva den tiden.. Om man jämför med 6 månader i magen och 6 månader nu så kan jag ju säga att vara gravid i 6 månader känns som en evighet jämfört med nu.. och tiden lär ju inte sakta ner direkt..

Utvecklingen går framåt och det dröjer nog inte jätte länge förens han kryper nu.. Då lär jag ju inte ha en lugnt stund här hemma.. Så exalterad som han är nu när han i princip ligger stilla så lär han ju hitta på allt för att inte låta verken mamma eller pappa sitta stilla sen ;)

- Han äter numera ett helt mål barnmat om dagen och vi har även börjat med välling.

- Han ÄLSKAR MajsKrokar :D

- Han hasar sig fram sakta men säkert på golvet när det är någonting han vill komma åt , annars har han även kommit på att han man kan rulla runt för att ta sig någonstans :p

- Han "pratar" mer och mer och kommer på nya ljud varje dag. Blir säkert en sån där prat kvarn som man inte kan få tyst på sen :p

- Sitter några få sekunder själv. (tills han kommer på att han ska plocka med någonting, tappar koncentrationen och då även balansen:p)

- Vrider huvudet när man ropar hans namn.

Det var väl några punkter i alla fall som har hänt denna månaden.. Det händer ju någonting nytt varje dag men skulle jag skriva varje liten detalj skulle jag få sitta ett tag :p haha ..

Nu sover han i alla fall och jag ska väl passa på att ta någonting att äta..

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post321