Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Fredagsmys..

VardagslivPosted by Malin Fri, September 23, 2011 23:31:35
Idag har jag haft en vimsig och hel snurrig dag alltså.. Inte vart med riktigt..

För det första så började vi dagen med att vi var tvungna att åka och handla mat till Abbe eftersom hans var slut.. Dum som jag var så tog jag förgivet att mina pengar hade kommit in idag (brukar komma på fredagar när det är den 25:e på helgen, oavsett om det är lör- eller söndag) så när jag väl stod i kassa med lite drygt 250:- som precis rullat fram på rullbandet så kan jag inte betala mer än dom ynka 95:- som fanns kvar på ICA kortet.. Måste ju erkänna att det var en smula pinsamt och att jag även kände hur kön blev längre och längre bakom mig.. Så , det slutade med att jag bara kunde köpa mjölkersättning för 94:- till Abbe och lämna kvar allt annat.. Från och med nu ska jag ALLTID kolla så att pengarna har kommit in INNAN jag åker och handlar..

Efter det skulle jag till systemet och fixa lite .. Innan dess skulle jag plocka Micha på Österrängen för att hon jobbat och vi skulle åka till Becky och dricka lite kaffe.. Min tanke var då att jag hämtar henne först och tar systemet efter.. Tror i jag gjorde det ? Nähä , och inte nog med det så var jag halvvägs upp i gbg backen på väg till Yoana.. det var väl ändå inte henne vi var på väg till.. Så världens omväg till Bankeryd.. Efter detta har det bara fortsatt.. Körde fel när jag skulle till Yoana i Habo .. Körde fel när jag skulle köra hem henne till Mullsjö .. Hmm , mina tankar har varit någon helt annanstans idag.. Men frågan är bara vart ? :p ..

Imorgon gör jag ett nytt försök till ICA.. Denna gången med Mattias kort som vi vet helt klart att det finns pengar på :p haha ..

Vi har även vart och hälsat på Linda och Johan i deras nya lägenhet.. Dom ska inte flytta in förens vardagsrummet och sovrummet är tapetserat men dom har börjat fylla köket i alla fall :) .. Så vi var väl mest där och tittade på när johan slet med ett avlastningsbord dom ska ha i köket .. I broshyren stod det att det skulle ta 60 min att sätta ihop.. Johan klarade det på hela 53 min .. Bra jobbat ;) haha .. Så han slet med ett så litet bord :p ..

Nu tänker jag inte göra något mer korkat idag så sätter mig i soffan med PopCorn , en kall och tittar på "Mirrors 2" .. Skönt med (för en gångs skull) en skräckis som man INTE har sett innan :) ..

Det blir även lite tjejkväll och övernattning hos Micha imorgon :) Ska bli trevligt ..

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post313