Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Det lilla gula lövet

Albin 3-6 månaderPosted by Malin Fri, August 12, 2011 00:33:57
Det föll ett litet gult björklöv på min axel , det bara regnar och det blir mörkt redan vid 21.00.. Kan det vara så trakiskt att sommaren faktiskt är slut nu ? Har vi ens haft nån sommar detta året undrar jag.. Det har gått så sjukt fort, det känns som om det nyss var vinter och jag bara var svullen och gravid.. Nu sitter jag här i mörkret, med en 4 månaders bebis.. Herre gud , det är det enda ord jag kan få fram faktiskt.. Tiden går för fort..


För 4 månader och nästan 2 veckor sedan låg jag med en liten liten bebis i min famn.. Då 2915g och 48 cm lång.. Nu sitter jag här hemma , med en sovande bebis i sin säng 7020g och 65 cm lång.. Vad hände ? Storlek 68 i kläder och 4 i blöjor.. Han sitter snart själv, står hyfsat bra när man håller i honom och har idag fått smaka på gröt för första gången.. Oj så gott det var , hade han fått äta upp allt hade han säkert gjort det men jag är inte så säker på att hans mage hade vart så glad på honom då.. :p Tänk dig själv att äta flytande föda i 4 månaders tid och sen börja äta fast bara sådär.. Det tro pelle det att magen säger ifrån.. Nä så några skedar fick det bli men inte många.. Imorgon ska han få lite till , samma tid.. Så hoppas vi att han så småningom kommer ersätta ett mål ersättning med gröten istället.. :) Mammas o pappas lilla kille börjar bli stor..

I övrigt idag har vi (även idag) hunnit med två promenader.. Dock så blev inte den sista som vi tänkt då klockan blev lite mycket och Albin inte ville somna för han började bli hungrig.. Men en ganska bra runda blev det ändå tycker jag.. Med trevligt sällskap av Yoana, lille Lion (yoanas son), Harry (yoanas hund), och Micha.. Tack för trevligt sällskap :) Stackars Albin var så trött när vi skulle åka hem så jag hann knappt sätta honom i bilen innan han total däckade.. Lilla plutt.. <3

Imorgon får vi väl se vad som händer på dagen.. Inte nått speciellt inplanerat faktiskt.. På kvällen är det Kräftans dag i Tidaholm , då alla barn får ta med sig 2 kräftburar var och fiska så mycket dom vill mellan 4 och 7 .. Alltid lika kul, Mikaela älskar det .. Även om vi inte brukar få mer än en eller två st så är det ändå själva grejen som är skojsigt.. En promenad ska vi väl hinna med på dagen i alla fall .. Vi trotsar höstvädret och traskar ändå .. Jag som alltid hatat att gå i regn har nu insett att det faktiskt , tro det eller ej, kan vara riktigt skönt att gå när det regnar.. Speciellt om man blir svettig med så det svalkar lite .. ;)

Nu får det bli sängen faktiskt.. God Natt vänner <3

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post281