Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

4 månaders obeskrivlig kärlek

Albin 3-6 månaderPosted by Malin Mon, August 01, 2011 19:47:27
Idag blir Mamma och Pappas lilla skatt hela 4 månader gammal.. Tänk att Albin har funnits i vårat liv i hela 4 månader.. Det känns som om det var igår nästan som man låg där inne på BB med en helt nyfödd liten bebis.. Som då bara vägde 2915 g och var 48 cm lång.. Det väger han inte idag kan jag ju säga :p Sist vi var på BVC vägde han 6230 g och var 64,5 cm lång.. Nog växer han lilla skrutten minsann.. Ska dit nästa vecka igen för 4 månaders vaccinationen och får se då vad han kan ligga på nu .. Skulle kunna tippa på att han börjar närma sig 7000g nu .. Han kan inte vara långt ifrån i alla fall , han är ju inte direkt lätt längre :p ..

Dopet igår gick jätte bra .. Bättre än förväntat , han skrek minsann inte på prästen alls som vi trodde allihop utan han skratta så gott åt honom när han stod och pratade med honom , inte minst när han fick vatten på huvudet :p .. En magisk präst tror jag minsann att det var :D .. Bra jobbat ;) Sen var Albin givetvis tvungen att slita bort sin rosett från klänningen med då , visar redan i tidig ålder att han inte tycker det är okej med pojkar och rosetter ;) haha gullegris , mamma hade lite svårt att hålla sig för skratt måste jag erkänna ;)


Har nu precis kommit hem från IKEA med lite grejer .. Glashyllor till tv bänken vi köpte för ett tag sen , en ny lampa till mig och mina naglar så jag slipper ta Mikaelas :p , lampor till skåpen ovanför tv bänken så det blir lite mysig belysning och även 2 nya handdukar .. :D Så det blev lite grann ändå :)

Imorgon ser vi fram emot en trevlig promenad med Hanna och Noelle.. :D Det är dax nu , har inte blivit av och alltid kommit nått emellan när vi har bestämt att ses men nu så , nu ska vi ses denna gången .. Det bara ska vara så ;) hihi ..


  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post277