Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Dagen D ..

Albin 3-6 månaderPosted by Malin Sat, July 30, 2011 23:41:27
Japp , imorgon är det dax för det omtalade dopet.. Undrar hur det ska gå med min lille tykänsliga bebis.. Han kommer nog förmodligen inte tycka om prästen och så kommer det bli skrik så hela barnarp hör ;) haha .. Men det kommer nog gå bra ändå.. Får man ha med sig napp till ett dop om det skulle vara så att han absolut inte tystnar ? Tror inte det ser så bra ut va ? Nä , han lugnar sig så småningom :p .. Efteråt blir det fest hemma hos Albins mormor och morfar med smörgåstårta och gottigott :p .. Ser fram emot den där tårtan alltså .. Sjukt gott med smörgåstårta :D Det kan man nog aldrig få för mycket av tror jag inte .. :p

Blir även lite nagelfix på eftermiddagen när vi kommer hem, 2 st närmare bestämt. Tror jag får ta tag i o skaffa mig den där f-skattesedeln snart alltså för nu börjar det bli en del.. Kunde vara kul o göra det på riktigt istället för bara som ett intresse..

På måndag blir lill grabben hela 4 månader, jisses säger jag.. Snart dax att börja med lite smakportioner .. Kan bli skoj :D Lilla pojken är inte så liten längre, och större lär han ju bli också.. Mammas älskling <3 Blir även promenad med Hanna och Noelle, Nagelfix på eftermiddagen och även en tur till Yoana och Lion i Mullsjö om det hinns med, men det hoppas vi på :D ..

Nähä, nu får det bli soffan en stund innan det är dax för sängen.. Det blir en lång dag imorgon..

God Natt :)

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post276