Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Dopet närmar sig med storm steg..

Albin 3-6 månaderPosted by Malin Tue, July 26, 2011 23:24:19
På söndag är det dop som jag säkert skrivit några gånger nu, men minner är inte alltid där det ska vara så varför inte påminna er ? :p haha

Därför blir det imorgon ett litet besök hos prästen som ska döpa Albin och den andra bebisen (inte en aning om vem det kan vara men det blir säkert jätte bra) .. Häftigt om det är någon man vet vem det är :p .. Skulle va lite roligt faktiskt, men det lär ju inte va så eftersom det för det första inte är så många i min ålder i barnarp som har barn, om det ens är nån som bor i barnarp :p .. och sen så bor det så mycket nytt folk så det är säkert ingen man känner igen bara för det :p ..

Idag har vi hunnit med både det ena och det andra .. Ortopeden, promenad, hälsat på jobbet , promenad, ätit mat hos min mormor, hem o städa, nagelfix, och sist men inte minst även mat nu ikväll hos Albins farmor.. Stackarn , Albin börjar verkligen bli, ty-känslig heter det va?, har blir sjukt ledsen när han träffar folk han inte känner igen . Så tyvärr , eftersom vi inte träffar hans farmor så ofta så är hon just nu inte speciellt omtyckt.. Men det går väl över .. Det värsta är folk med glasögon :p haha , lilla skrutten ..

På ortopeden säger dom inte så mycket mer än att fötterna ser jätte fina ut :) Han kommer att få ha skenan tills han kan stå och stödja på sina fötter själv.. Sen blir det bara på nätterna.. Så genast träna på att stå så han slipper sen ;) haha , nä då .. Han ska givetvis få ta det i sin egen lilla takt .. :p han knuffar ifrån med fötterna i alla fall när man försöker ställa honom upp så det är väl ett litet stek i alla fall :D

Nu blir det sängen för min del .. Trött efter denna dag .. Även fast jag inte gjort jätte mycket egentligen men det har vart nått hela tiden ändå :p ..


God Natt !


  • Comments(1)//malin.danielzon.com/#post275