Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Radiostyrt , att det kan vara så kul..

VardagslivPosted by Malin Mon, July 25, 2011 23:41:35
Jisses , jag är helt såld :p .. Tias och syrran pojkvän har köpt varsina radiostyrda helikoptrar .. :D Inte hade jag en aning om att det kunde vara så kul.. Men sjuktligt svårt vill jag lova om man aldrig provat nån gång.. Så nu har jag beställt en till mig med visst , :p höhö ... Jag måste väl också få ha kul :p .. En blå jätte fin, ser ut som dom i Avatar :D hihi ..


Nog om det .. I övrigt idag har inte hänt allt för mycket. Var och inhandlade det viktigaste då pengarna till ICA kontot inte kommer in förens imon.. Så imorgon är det storhandling på schemat.. Hoppas på att få med mig systeryster så man kan få lite sällskap.. Så jäkla surt att handla ensam.. Men först till ortopeden med Abbes fötter och sen en promenad med Hanna och Noelle :D .. Var ett tag sen vi sågs nu så det ska bli kul .. Ska väl även ta mig upp till A6 , måste hitta nått att ha på mig på dopet på söndag.. :D Var en kortis med syster på A6 idag med för hon skulle köpa hårfärg o grejer .. Hittade världens urgulliga mössa till lilleman, ska inte köpa den men så sjukt söt.. Han såg ut som en liten farbror i miniatyr format :p höhö..

Nu ska jag titta klart på Johan Falk och sen blire sängen ..

  • Comments(2)//malin.danielzon.com/#post274