Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Då var man ensam igen..

Albin 3-6 månaderPosted by Malin Mon, July 25, 2011 07:17:30
Japp , idag har Tias börjat jobba igen efter 3 veckors semester.. Nästan så jag glömde bort hur det är att vara ensam hemma på dagarna :p haha ..

Så vad ska vi hitta på idag ? Räkningar ska betalas, det trillade ju in pengar inatt.. Usch, nått roligare måste vi väl kunna hitta på.. Kanske nån som är sugen på att göra mig sällskap och ha tråkigt tillsammans med mig :P .. En tripp till A6 kanske om plånboken tillåter efter att allt är betalat.. Betala det viktiga först , sen slösa :p haha

Nä, inte slösa direkt men lilleman behöver lite nya bodys bland sina kläder.. Alla vi har är i strl. 56,62 vilket är för litet nu .. Har kanske typ 4-5 st som passar bra och det gör man ju åt ganska snabbt :p ..

Albin sover fortfarande , frågan är om man ska ta sig upp och göra lite nytta så länge eller om man ska lägga sig ner en stund till och göra lite nytta när man vaknar nästa gång istället ? :P Fast o andra sidan , kommer ni ihåg Sherdil ? Den går på tv just nu , hihi .. Den är ju lite bra faktiskt , tyckte i alla fall det när jag var liten men tror nog jag tycker det fortfarande :p..

Imorgon ska vi äntligen till ortopeden med Albins fötter igen. Ska bli såå spännande att få höra vad dom har att säga om hans fossingar. Hoppas att vi slipper skenan i alla fall någon liten tid på dagen.. Tror inte att vi kommer slippa den helt , för han ska ha den en månad till dygnet runt , men kanske ett litet tag på dagarna kan slippas :)

Dop till helgen också :) fy, jag som inte tycker om att gå till kyrkan.. Men nu är det ju dop och det är min son som ska döpas så jag kan nog stå ut denna gången, utan tvekan :p .. Dubbeldop dessutom, ska till prästen på onsdag och så ska vi få träffa det andra paret och deras barn med.. Ska bli spännande om det kanske är nån man känner igen eftersom det är barnarp.. Men det är klart , det finns ju en hel del nyinflyttade folk där numera så man känner ju knappt igen en käft ;) haha ..

Nä , nu blir det att tömma diskmaskinen, sätta igång en maskin tvätt och sen lägga sig en stund till tror jag minsann.. Har ju trotts allt inte sovit som kungen inatt..


Hej hopp !


  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post273