Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Inget Vimmerby idag heller ..

VardagslivPosted by Malin Fri, July 22, 2011 12:05:35
Nä vi stannar hemma idag.. Tanken var ju Astrid Lindgrens värld .. Men med tanke på vädret så känns det inte speciellt lockande faktiskt.. Hade ju inte bestämt helt om vi skulle åka för vi ville inte åka om det skulle regna , vilket det gör idag... Nä , får bli lite fix och städning här hemma istället ;) Men det behövs ju det med..

Imorgon drar vi ut till Sandhem för att vara lite kissevakt åt Michas kattbebisar när hon är i jkpg och jobbar hela helgen.. Men det gör ju ingenting , jag sitter gärna där och gosar med dom två dagar ;) (mellan lördag och söndag) Så gudomligt söta är dom.. 5 veckor gamla och har precis börjat vingla runt i vardagsrummet.. Hade vi inte haft 2 katter redan så hade jag lätt tagit en av dom.. Vet exakt vilken jag skulle tagit , har döpt honom till och med.. Skulle kunna bli en jätte bra liten pojkvän till Maja ;) hihi.. Men det lär ju inte hända.. Det räcker väl med en bebis just nu tror jag nog minsann.. :p Men söt är han.. Fast det är väl alla kattungar.. Tänk vad en låda med små bebisar kan göra en människa så glad ;) haha..

Nä , nu ska jag väl ta o rensa ut lite kläder tillhörande en viss liten Albin .. det får inte plats mer kläder i hans låda nu .. Men det ligger ju en hel del där som han inte kan ha längre , och inte har kunnat på ett tag heller.. typ strl. 50, 56 och 62.. Fast 62 funkar fortfarande med vissa kläder , annars är det 68 som gäller.. 62 är väl liiite på gränsen..

Ha det bra !
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post271