Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Spontanbesök av en get och mat hos Svärmor :D

VardagslivPosted by Malin Wed, July 20, 2011 23:13:07
Idag har jag äntligen vart och klippt mig igen.. Så skönt att bli av med "kallufsen" som hade vuxit ut en hel del.. :p Tiden springer iväg så fort numera så man hinner inte tänka på sånt , jag har annat att tänka på :p men nu är det gjort i alla fall.. 390:- fattigare, men det var det värt.. För er som undrar så är det ingen större förändring jag har gjort utan jag har kvar min lilla "mohikan" (stavning?) frisyr som den varit dom senaste månaderna.. Bara att det är uttunnat en hel del och klippt lite på topparna men annars inget mer.. Börjar fundera på om man ska spara ut till långt igen.. Saknar det lite faktiskt.. Var så skönt o bara kunna slänga upp det dom dagar man inte hann att göra så mycket mer med det.. :p Men sen o andra sidan så hade jag jämt uppsatt så det finns ju lite positivt med att ha kvar det korta också faktiskt.. Sen är det sjukt skönt också :)


Har även idag fått ett litet spontan besök av Becky (även kallad geten , fråga inte varför :P ) på en kopp kaffe. Mycket trevligt måste jag säga.. Hon var ändå i stan så då var hon så söt och slog en liten plinga till mig :D Tackar för det ..

Efter det och nagelfix så bar det av mot svärmor för en bit mat.. Köttgryta blev det och det är alltid gott.. Sådär länge kokad så köttet typ gick sönder bara man tänkte tanken på att tugga det , det gillas.. Super gott är det då :D .. Mycket väl godkänt måste jag erkänna..

Imorgon blir det ännu mer nagelfix, dock inte på mig själv utan på två andra.. Så det var den dagen det ;) Det tar ju ca 2 timmar och sen vill man ju gärna hinna andas emellan också , så jag lär vara sysselsatt ett tag :)) Alltid lika kul...

Nu blir det filmmys med chips och en kall i soffan innan lägg dax..

Hej Hopp !

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post270