Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Vilket väder vi har..

VardagslivPosted by Malin Tue, July 19, 2011 20:02:38
.. helt underbart , eller inte .. Idag har det väl vart skumt väder om nått.. Ena sekunden så skiner solen och det är i princip klarblå himmel.. Andra sekunden så öser det ner regn och blir kolsvart på himlen.. hrmf.. Inte nog med det så kom det ju givetvis världens störtskur när vi var ute och gick idag , så det var bara att hitta ett träd och ställa sig under så länge.. Albin var den enda som var torr ;) Ibland skulle man ha en vagn som man bara kan ligga och gotta sig i och sova lite när man känner för det :p ..

Annars idag har vi inte gjort allt för mycket.. Har bara vart hemma och tagit det lugnt.. Tittat på tv typ hela dagen :p .. Jag tog mig även en powernap sådär mitt på dagen i soffan också , hemskt skönt.. Hade nästan glömt bort hur skönt det är ;) Det har jag helt klart inte gjort på snart 4 månader så det var på tiden :p ..

Kan ni tänka er , om lite mindre än 2 veckor är våran lilla skatt 4 månader.. Vart tar tiden vägen.. ? Men o andra sidan så är det ju nu det börjar hända massa saker och han utvecklas hela tiden.. Den första månaden hände det ju inte allt för mycket.. Då sover dom ju mest, men nu så .. Får man nästan tvinga honom att somna :p Dock inte på kvällen , men på dagarna.. Han har inte riktigt begripit att han är lite för liten för att orka vara vaken hela dagen.. Så sova mellan 12-15 eller 15-18 (beroende på när han har vaknat på morgonen) gör susen :)) Annars har vi en trött och grinig bebis till kvällen och det vill vi ju inte :)

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN gå och klippa mig.. Det behövs vill jag lova.. Jag satt och funderade idag på när jag gjorde det sist.. Albin var bara 2 veckor gammal när jag klippte mig sist, jisses.. Det är ett tag sen.. Så nu är det helt klart dax ! :)

Nu vankas det fläskfilé och potatisgratäng.. Måste ju njuta lite nu när det är Mattias sista semester vecka :) Nästa vecka ska han tillbaka till jobbet igen och jag måste göra allt för att sysselsätta oss .. Det har ju han och hans dotter gjort så bra nu dom senaste 3 veckorna :)) hihi..


  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post269