Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Händer nått nytt varje dag..

Albin 3-6 månaderPosted by Malin Sun, July 10, 2011 23:07:24
I Albins liv händer det verkligen nått nytt varje dag.. Det är världens bästa känsla och upplevelse att se ett liv växa upp och utvecklas så, och det som är det mest fascinerade är att han kommer från mig.. Denna lilla människa är min son och har vuxit i min mage i 9 månaders tid.. Hår, naglar, ögonfransar, massa mer är liksom färdigt .. Det kommer ut en bebis som från början bara var ett litet litet embryo , en färdig bebis.. Det är så häftigt så det finns inte.. Denna känsla att vara gravid och att någonting lever inom en , sparkar och grejar.. Till och med hickar , det är en känsla som inte går att beskriva.. Bara en mamma som burit på sitt barn vet hur känslan är .. <3 Älskade lilla skrutt vad mamma och pappa älskar dig .. Vad gjorde vi innan du fanns ? :P

Hur som helst så har det som sagt hänt en del sen jag uppdaterade sist om vad han gör och inte gör o.s.v.. Vänder från rygg till mage som ingenting gör han ju sen innan så det vet ni nog redan , greppar saker med mer säkra händer och armar blir även det bättre och bättre för varje dag.. Han lyfter huvudet jätte fint även när man bär honom och numera även på mage.. Han vägrar att ligga ner när man har honom i famnen och ska alltid sitta upp.. Han "pratar" som aldrig förr när man sätter sig ner och ska prata med honom.. Några höga skratt då och då har även börjat komma fram när någonting är riktigt kul.. Han har även börjat få till världens "glädjetjut" när han tycker nått är kul vilket är HEMSKT gulligt :P Det ekar i hela lägenheten när han får fram det :) Sen hände det även häromdagen , och två gånger idag, att han vände tillbaka från magen till rygg när han hade legat på mage en stund så nu vet han hur han ska göra det med.. Om några veckor är det även dax att köpa nån liten smak portion till honom och se vad han tycker om det.. 4 månader den 1 Augusti .. helt otroligt .. Dop blir det också , den 31 Juli är det bokat till .. Hoppas att alla kommer som vi bjudit :)

På Tisdag ska Albin sova hos sin mormor och morfar för första gången .. hur ska jag klara av detta ? Jag kommer ju sakna honom så jag kan dö ! Vi ska nämligen åka till Falkenberg och kika på Dag Otto och hans gäng på Vallarnas friluftsteater.. Man får för det första inte ha med barnvagn där och sen så kommer det bli sent och risk för massa gnäll så han får stanna hemma hos mormor och morfar istället.. Hur konstigt kommer inte det att vara att vakna på morgonen och det inte ligger nån bebis i sin säng.. Huuu , vad jag kommer sakna honom.. :p Men det ska nog gå bra ;)

Nu ska jag ta och sätta mig och kika på filmen på 6an som börjar nu med Hugh Grant.. Hur det nu stavas :p .. Han är ju lite rolig allt.. :)

Imorgon bär det av mot Mullsjö till Yoana och lille Lion .. :) Ska bli skoj , hoppas på att han är vaken lite denna gången .. Men man kommer ju ihåg dom första veckorna , dom små liven gör ju inget annat än sover och äter då :p ..

God Natt !  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post268