Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Gipset är i alla fall borta ..

Livet med klumpfotPosted by Malin Fri, May 27, 2011 13:48:01
Ja , idag har vi vart hos ortopeden igen och den här gången har vi tagit bort gipset för alltid :) Härligt måste jag ju säga .. Men sen återstår ett litet annat projekt nu istället .. Albin ska ha ett par skor på sig med en skena emellan som ska vinkla ut fötterna det sista .. Detta kommer att ta sin lilla tid.. till att börja med ska han ha dessa skor på sig dygnet runt i 3 månaders tid ungefär .. Beroende på hur pass bra hans fötter svarar på detta.. när det är gjort ska han fortsätta ha dom på nätterna när han sover , vilket kan bli upp till 6 års ålder om jag förstod läkaren rätt.. Men vad gör det om han måste ha det så på natten bara ? Ingenting egentligen .. Han kommer ju fortfarande kunna lära sig krypa, gå och springa som alla andra barn.. Bara att det kanske kommer ta lite längre tid innan han kan börja krypa ordentligt .. Det jobbiga nu är att han måste vänja sig vid att när han lyfter ena foten så lyfter han båda eftersom dom sitter ihop med varandra .. Då han får väldigt panik när han inte kan röra dom och sprattla som han vill och har kunnat innan så är det väldigt gnälligt och skrikigt här hemma idag.. Ska bli mycket spännande och se om vi får sova nått inatt.. Skulle inte tro det :( Jag tycker verkligen synd om dom som har barn som skriker så mycket som han gör idag , varje dag .. Typ kolikbarn eller så .. Men det är väl bara att bita ihop.. Till slut vänjer han väl sig.. Men just nu är det lite jobbigt :( Blir nog ingen marknad för våran del idag om han ska fortsätta skrika såhär.. Men det gör väl inte så mycket för den delen .. Gipset är ju borta i alla fall :) Det är ju nått positivt , och allt kommer att bli bra i sinom tid..

Just nu har han somnat till en stund så nu är det lugnt .. Han ska få lite mat med nu så han kanske kan bli ännu lugnare även fast han är vaken ..

tycker lite synd om honom min lilla plutt.. Kan inte vara lätt att inte fatta någonting av vad som händer .. Det jobbiga är att jag inte kan göra nått åt det när han skriker så som han gör .. :( Jag kan ju ta bort skenan men det ska jag ju helst inte göra för mycket så vi får väl se hur vi gör .. Det kan nog inte göra så mycket om den är av typ 5-10 min så han kan somna till lite i alla fall.. Mammas lilla älskling.. Det blir bra snart <3

Om du inte fattat riktigt vad det är med våran lilla så kan du läsa mer om det här:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Klumpfot

Skriver förhoppningsvis mer imorgon om hur natten har varit m.m. ..

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post244