Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Faderskapsbeksäftelse

Albin 0-3 månaderPosted by Malin Thu, May 26, 2011 13:11:25
Som många vet så skenar det inte i våran lilla familj, men idag (äntligen) har vi fått tummen ur och tagit oss iväg och skrivit på papper att Mattias är pappa till Albin.. Måste ju göra det eftersom att vi inte är gifta.. Så nu är han pappa till Albin även på pappret ;) Det var väl på tiden eller ? haha .. Därefter fick Mattias ta bilen hem själv och jag tog mig en promenad hem istället.. Mycket skönt , helt underbart väder idag :) Har även vart uppe på A6 en liten snabbis då jag egentligen BARA skulle köpa en vattenkokare men blev även varsina skor till oss (även Ela som hon ska ha på skolavslutningen) och lite nya kläder till Albin.. Han måste ju ha nått fint när moster ska ta studenten han också ju :) ..

En stor nyhet är även att när vi kom hem .. Albin hamnar på sitt lilla "fårskinn" och jag vid datorn, så vänder jag mig tillslut om eftersom han börjat små gnälla lite i sin ensamhet.. Jag trodde ju att han ville ha nappen eller att han bara ville ha upmärksammhet men icke sa nicke.. När jag vände mig om så får jag se honom på mage :D Då har han givetvis lyckats rulla runt från rygg till mage.. Så nu ligger han på rygg igen och försöker om och om igen att komma på hur han gjorde.. Så söt är han, han försöker verkligen ta sats runt med ;) hihi.. Lilla skrutt..
Nu ska jag väl prova min nya vatten kokare och se hur det funkar och sen ska han ha mat i magen den där lille :) Skriver mer ikväll .. <3  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post243