Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Dessa D vitaminer alltså..

Albin 0-3 månaderPosted by Malin Mon, May 23, 2011 22:40:20
Ja idag har det vart fullt upp .. igen :p

haha , jag har ju egentligen inget speciellt att göra på dagarna men ändå så blir dom fullspäckade.. Helt sinnessjukt..

Dagen började med en tur till A6 , har nog hittat vad jag ska ha på mig när syster tar studenten så nu är det ur världen :p .. Blev dock inget IKEA , vilket var hemskt bra för det hade jag ändå inte haft råd med.. :p Efter det tog vi en liten sväng till jobbet för att hälsa på lite och sen hemåt.. Det var ju nån mer än bara jag som ville ha mat i magen :) Så skönt, vi har äntligen fått in lite rutiner på mattiderna. Vilket resulterar i att Albin även sover i hela natten utan att äta.. Somnar vid 22-23 och vaknar inte och vill ha mat förens kl 6.. vist, det är tidigt men helt okej så länge jag slipper att vakna mitt i natten. Min lilla skatt, bara att hålla tummarna för att det håller i sig.. Men det ska vi väl inte tro :) Nu måste jag även få in nån bra tid för dessa D droppar.. Att det ska vara så svårt att komma ihåg.. Antar väl att jag får göra som när man knaprade p-piller ..Sätta ett larm i telefonen eller nått för det här funkar inte alls..

Har även städat så smått och hunnit med ett par naglar idag .. imorgon blir det ytterligare ett par.. Det är mycket nu , pust , men det är bara roligt ju :)

Nu ska jag sällskapa lite med min älskade sambo innan det är dax att inta sängläge.. God Natt :)

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post239