Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Blöjbyte i bilen, inget att rekommendera ;)

Albin 0-3 månaderPosted by Malin Fri, May 20, 2011 23:21:18
Oj , en hel vecka sen det hände någonting här .. Antar att jag haft fullt upp och inte tagit tid att sätta mig ner med datorn helt enkelt..

Haft en mycket trevlig stund hos Robin nu ikväll i alla fall med lite donken folk, blir ju tyvärr inte mycket sånt nu mera.. Så Mattias och Albin har även fått ha lite kill-kväll här hemma ;)

Idag på dagen har jag även vart iväg och fått mitt hår färgat igen .. Lite röd, lila aktigt typ .. Låter konstigt kanske men mycket snyggt blev det om jag får säga det själv ;) Nu är det bara en klippning som saknas med sen är det bra igen :D Efter färgningen tog vi (jag syster och Albin) oss iväg till Alcamo för en liten matbit .. NomNom.. haha, när vi fått i oss mat så behövdes det givetvis bytas på lilleman så vad gör man ? Ja men vi tar baksätet i bilen eftersom det inte finns nått skötbord på Alcamo.. Men det är INGET att rekommendera om jag får säga det själv.. :p Inte nog med en välfylld, och då menar jag verkligen VÄLFYLLD blöja, så var det ju för det första trångt och jäkligt i bilen.. Hade även glömt att lägga ner nya våtservetter i skötväskan, eftersom dom andra tog slut igår, så in på pizzerian igen och hämta massa papper .. Självklart så var vi tvungna att byta kläder på honom också så det blev ännu mer krångligt.. innan det var gjort så passade han ju givetvis på att kissa också innan blöjan åkt på :p som tur var så klarade sig klädseln i bilen i alla fall :p Men efter många om och men så fick vi på rena kläder och en ny blöja.. :p haha , nä det gör vi inte om igen om det inte är absolut nödvändigt :p .. Men då tar vi nog bagagen istället .. :P

Nu sover han som en gris och har gjort sen typ halv nio fick jag veta så vi får väl se när han vaknar nästa gång.. Är ju lögn i h.vete att väcka honom nu när han somnat så djupt det vet jag ju ;) Så han får väl sova tills han vaknar.. Borde bli runt 2 tiden eller tidigare.. Senare blir det nog inte men det får väl funka den här gången då :p Nån gång gör ju inget .. :p

Imorgon blir det inflyttningsfest hos Yoana och Micke, ska bli trevligt. Får väl se om vi tar med Albin eller om han får stanna hos farmor så länge.. Hon bor ju ändå i Mullsjö dit vi ska typ så det passar ju bra :)

Nu ska jag lägga mig ner i soffan en stund innan det är dax för sängen..

Tjingeling !

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post235