Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Underbara sol :)

Albin 0-3 månaderPosted by Malin Mon, May 09, 2011 22:29:02
Har idag pratat med BVC och konstaterat att Albin ska få ersättning på dagarna då det är jobbigast att amma och sen ska jag amma honom morgon, kväll och på natten .. Det är dom tiderna som funkar bäst nu så då fortsätter vi med det.. Jag vill ju så gärna kunna amma honom så länge som det går , men funkar det inte så gör det ju inte .. Tråkigt , men så är det .. Hur som helst så har allt funkat kanon idag, tills jag kom hem nu ikväll då han fick ett litet spel .. Antar att det var magen som krånglade.. Han åt inte alls mycket och slutade med att han visserligen slutade skrika men somnade också .. Så nu återstår det att se hur natten blir när han inte fick i sig mycket mat nu ikväll.. :p Kan bli spännande..


Annars idag har vi inte gjort jätte mycket .. Var inne en sväng på BVC för lite vägning och det såg så bra ut .. Med gipset väger han nu 4860g , och det väger ca 250g så säg då att han kanske ligger på 4600g nu :) Men det återstår att se på onsdag då vi kommer väga honom utan gipset .. :) Lilla killen är snart ingen liten kille längre , han växer så det knakar minsann .. Har även vart hemma hos syster idag och njutit av solen , spelat kubb och bara slöat.. :) Härliga sol ! Det vill vi genast ha mera av..


Ska passa på att dra mig mot sängen nu medans han sover.. Som sagt, man vet aldrig hur länge han sover denna gången ..


God Natt !

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post230