Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Herre Gud ..

Albin 0-3 månaderPosted by Malin Sun, May 08, 2011 13:12:50
Nej , det är inte hans mage som är problemet som alla tror ..
Denna amning , det funkade jätte bra dom första 2 veckorna sen har det bara gått utför.. För det första så verkar det inte som han får i sig så mycket som han kräver, och sen att han inte får i sig så fort som han vill.. Har provat att pumpa och ta till flaskan istället , och tacka gudarna för flaska.. Den funkar suuper bra ! Han blir så mycket lugnare och nöjd efteråt. Men sen var det ju det där med innan man får ut så pass mycket som han vill ha med.. Det är ju inte det smidigaste heller .. :p Ont gör det ju efter ett tag.. Nä , amma är inte så lätt som alla tror .. Ska ringa till BVC imon och se vad dom säger om det . Har funderat väldigt mycket på ersättning istället , i alla fall vissa mål eller nått.. Det är ju på dagen det är som värst , på natten äter han inte så mycket som på dagarna.. Vi får väl se .. Jag vill ju fortsätta amma för hans skull men det är inte så spännande när det blir så pass påfrestande som det faktiskt är .. Jaja , det blir nog bra med det ;)

Idag är vädret kanon och det gillas starkt ! :)
Ett litet besök till Hanna och Hampus och deras lilla dotter Noelle som är ganska så exakt 3 veckor yngre än Albin.. Ska bli så trevligt att få se henne faktiskt :)
Men det är inte förens kl 15 så kanske kan hinna med en liten promenad innan dess..
  • Comments(1)//malin.danielzon.com/#post227