Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Home Party

Fix och trixPosted by Malin Wed, May 04, 2011 22:09:51
Har vart på HomeParty hos min moster nu ikväll.. herre gud säger jag , hade jag haft minst 10 000 löst i bakfickan eller på kontot så hade jag LÄTT kunnat bränna det där.. Så sjukt mycket snyggt ! Köpte två lyktor som jag ska hänga på balkongen tänkte jag :) Så blir det lite mys faktor där ute i alla fall :) .. Det var REA på dom så passade på att slå till på två stycken ;) ..
Jag har länge funderat på vad jag ska göra i lägenheten för att ändra på det lite , speciellt i vardagsrummet och nu så.. Nu vet jag precis hur jag ska ha det ;) Börja med att måla väggarna vita så får vi väl se hur det slutar sen ;) .. hihi
http://perfecthome.se/


Har börjat ge Albin MiniForm nu och jag måste ju säga att det verkar funka kanon redan nu.. Då har han även bara fått tre omgångar än så länge.. Men det satte igång hans mage och han verkade kunna slappna av mer när han har ätit.. Annars har det ju kunnat vara lite gnälligt , så det verkar vara kanon BRA :)


Har gjort en hel del idag och det känns i både kropp och ögon .. Nu blir det sängen , lilleman sover som en stock så det gör han väl några timmar nu tills han ska äta igen hoppas vi :) ..

God Natt !  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post224