Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Mini form ..

Livet med klumpfotPosted by Malin Wed, May 04, 2011 13:43:05
Idag har vi vart ute på äventyr.. Albins mormor är ledig från jobbet idag så först var vi med henne hos optikern då hon skulle prova ut nya linser. Efter det åkte vi upp till A6 en liten sväng för lite fika och även lite andra ärenden :) Sedan bar det av till Ica för lite handling och nu är vi hemma igen. Det vankas raggmunk och fläsk i köket, skönt att slippa laga mat själv :) Slippa bry sig så att säga ;) .. höhö ..

Snart är det dax för skrutten att äta lite igen och den här gången ska vi prova lite miniform droppar innan , se om det hjälper mot hans lilla mage.. Han får så ont i magen efter en kort stund när han ätit så han verkar nästan inte få i sig så mycket som han vill. Han slutar liksom äta när han får ont.. Det är dock inte efter varje mål det blir så men det skadar väl inte att prova med miniform antar jag.. Kan ju sätta igång magen lite i alla fall :) ..

Ikväll blir det inredningsparty hos min moster med mamma och syster..
Får ta med den stora plånboken tror jag nog, det är tydligen inte så billigt på sånt där :p.. Imorgon är det dax för VårRuset :) Hoppas på att det blir lite varmare då än vad det är idag .. Inte att det blåser så i alla fall, kylan funkar ju men blåsten är ju inte speciellt spännande.. Så det håller vi tummarna för..
Skriver säkert mer ikväll när vi kommit hem igen så får vi se om jag fyndat nått :) ..


Här är bild på hans fötter förresten som jag lovade igår ..
Den ena bilden är från BB innan vi började gipsa och den andra är från nu :)
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post223