Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Tisdag..

Livet med klumpfotPosted by Malin Tue, May 03, 2011 13:03:28

Igår var vi och gipsade om Albins fötter. Då konstaterade läkaren även att det nästa vecka är dax för den där operationen som ska räta ut hans fötter så han inte kommer gå på tå sen. Efter det är det bara 3 veckor till med gips sen är han fri från det , lagom till sommarvärmen , förhoppningsvis , ska smyga sig på.. Ser dock inte så ljust ut idag eftersom det trillade sån där snö från himlen innan .. i Maj månad?! hrmf* Hur som helst, efter att han blivit av med gipset ska han ha ett paar speciella skor på sig som ska räta ut det sista på fötterna .. Antingen kommer han bara ha dom på natten (då dom sitter ihop på en skena, som en liten skateboard typ) eller så kommer han ha dom hela dagarna. Det vet vi inte helt 100 än , det beror på hur fötterna ser ut efter operationen.. :)

Lägger in en bild lite senare för er som är nyfikna på hur hans fötter ser ut nu .. Faktiskt riktigt fina nu :) Men det får bli lite senare under dagen då mitt batteri på mobilen är dött just nu , har min laddare hemma ..

Albin har nu haft sin första övernattning hos sin mormor och morfar.. Självklart inte ensam , jag är här med men ändå :p hihi .. Mattias är ju som sagt på kurs så därför bosätter jag mig här några dagar.. Alltid gott att få mat m.m. serverat bara sådär ;) Hade dock tänkt att göra lite nytta ändå. Ska snart hem och ge katterna lite käk så tänkte passa på att även hämta lite kläder med och tvätta lite här. Mycket skönare än att tvätta hemma i tvättstugan som dessutom typ alltid är upptagen när jag väl vill använda den .. ;)

I eftermiddag ska vi väl ta oss hem till farmor en liten sväng. Hon fyller 75 år idag så ett litet grattis ska hon väl ha ändå tycker jag :) ..

Nu ska lilleman få lite käk sen blir det en tripp hemåt..

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post222