Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Inte många veckor kvar :)

Livet med klumpfotPosted by Malin Thu, April 28, 2011 20:12:51
Idag har jag haft dagen full av aktivitet känns det som .. Dagen som bara såg ut som så att vi skulle vara på Ortopeden kl 08.00 slutade med en massa saker .. :) Det gillar vi..

Nu är det inte många veckor kvar tills våran lilla plutt förhoppningsvis blir av med sitt gips.. Det verkar nästan som om det bara är 4 veckor kvar totalt.. Jag trodde på nästan det dubbla.. :) På måndag när vi ska tillbaka så ska dom bara vinkla upp fötterna en aning för att kunna avgöra om det blir operation eller inte , men i dom flesta fall så blir det så.. så vi ställer in oss på det och då blir det 3 veckor till med gips sen efter operationen och sen behövs det inte längre :) Heja Albin , snart så .. :) hihi .. Fötterna såg jätte fina ut idag i alla fall och han växer så det knakar.. Vi tippade helt fel igår både jag och Mattias om hans vikt.. 4100g väger han nu så han har ökat i snitt 300g i veckan sedan han föddes.. Duktig min pojk :)

Efter det tog vi oss ut på en promenix runt Rocksjön .. Mycket skönt måste jag säga..
Sedan upp till jobbet för en bit mat , och efter det ännu mer i solen på Waynes i stan med Jenny och syster .. Efter det hem till mamma och pappa för en tid i solen på altanen.. Så ännu mera sol där ja , lyckades även somna till en stund så bränt mig i ansiktet har jag ju givetvis lyckats med :p haha .. Men har ju spenderat i stort sätt hela dagen i solen med så det är väl inte så konstigt kanske.. :p just det , har hunnit med en tur till lekeryds kiosken med för en härlig mjuk glass.. *Nom nom nom*

Nu ska jag väl ta mig någonting och äta , sen hoppas på en liten stund i soffan och även en god natt.. Var lite halvjobbig i natt, inget skrik dock men massa gnäll bara.. Tror det var någon som hade ont i sin lilla mage.. Men inatt hoppas vi att det blir bättre i alla fall :)

Imorgon är det fredag och vi hoppas på fint väder även imorgon .. :)

Lite bilder från dagen får avsluta det hela ....

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post218