Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

En dag på A6 .. igen ;)

VardagslivPosted by Malin Wed, April 27, 2011 22:19:54
Ja jag har varit på A6 idag igen . Men med mamma och syster denna gången. Jag var ju där igår för att köpa en ny amnings BH men kom hem med massa annat istället och UTAN BH .. Så idag blev det en ny , och även en bikini .. :p
Då det var dax för prins att få lite mat så gick vi ner mot "lekparken" för att kanske kunna sitta i lite lugn och ro .. Hittade då även ett litet amningsrum , som gjort för oss :) Genast bra .. Så där spenderade vi en halvtimma ungefär innan det var dax för oss andra att få i oss lite mat..

Efter A6 blev det ett litet besök av Jenny med Super Mario spel. . Hemskt trevligt :)
Även en tripp till Mattias träning med .. Måste ju erkänna att jag blir sjukt sugen på att dra igång igen med när man ser alla skutta runt där inne .. :p Får väl förhoppningsvis ta tag i det snart igen :)

Imorgon är det dax för omgipsning och bad igen :) Även en liten vägning , ska bli spännande att se hur mycket plutten har ökat sen förra veckan .. Mattias tror 300g så att han nu är uppe i 3750g .. Jag skulle nog tippa på 200g så 3650g kanske .. Det återstår att se .. Det syns på honom i alla fall att han växer .. Lillkillen är inte så liten längre snart ;) ..

På söndag är det 1 Maj och Albin är en hel månad gammal .. Vart tog den tiden vägen då? Dax att börja med D dropparna med , som tidigare hette AD droppar .. Ska man komma ihåg att ta det med , men det kommer man nog in i ganska snabbt tror jag .. :)


  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post217