Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Torsdag..

2011Posted by Malin Thu, April 14, 2011 12:15:27
Då har snart denna veckan också sprungit förbi .. Imorgon blir Albin två veckor.. :)
Blev tyvärr inget BVC besök igår .. Vi låg hemma här igår både jag och Mattias och var inte sådär överdrivet pigga.. Misstänker att vi åkte på nån slags matförgiftning eller liknande när vi köpte kebab tallrik i förrgår kväll.. Eftersom vi i stort sätt vaknade samtidigt den natten och inte mådde alls bra .. Jag hämtade mig sjukt snabbt iofs men Mattias var dålig hela dan.. Så viss tveksamhet om det bara var maten eller om det var magsjuka av nån lättare variant. Men tror inte det , idag är vi ju bra igen .. Skumt, Albin verkar ju må bra i alla fall och det är huvudsaken :)

Idag händer inte speciellt mycket heller tror jag inte .. Ska försöka ta oss bort till råslätt och hämta ut ett paket .. Försöka gå bort var väl tanken men det verkar som om solen försvinner igen så vi får väl se hur det blir.. Kanske bara blir en lätt promenad runt skogskyrkogården och sen bilen bort till råslätt.. Det är sånt man märker.. Vi vill ju inte ha nått regn på oss :P

Nu ska jag väl försöka ta ett tag i dammsugaren och golvmoppen.. Riktigt smutsiga golv här hemma just nu..

Tjingeling !
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post210