Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Torsdag ..

2011Posted by Malin Thu, April 07, 2011 21:00:54
Idag är vi trötta här hemma .. Eller i alla fall jag , inte överdrivet mycket sömn inatt .. Fortfarande inte så att jag ska klaga egentligen .. Det kunde ju lika gärna vart en natt helt utan sömn, och det har det ju inte varit.. Men tror att lilleman har haft ont i magen ganska mycket inatt för det har vart rätt gnälligt .. Först vid 4 tiden somnade han väl ordentligt skulle jag tro .. Annars har det bara varit lite sådär halvt mellan mat tiderna , men när han väl somnade så var det ju bra :) Det är ju så det är att ha en liten bebis , det vet man ju :p så det är väl bara att leva med ett tag ;) Får passa på att vila på dagarna istället när han sover .. Vilket jag faktiskt har gjort en stund idag så det var helt okej ändå .. :)

Jenny har vart här idag en liten stund
.. Tog oss faktiskt ut och gick lite runt kvarteret och det var sååååååå skönt att få komma ut och få lite luft.. Dock så kan jag ju inte gå så långt än så det blev väl 15-20 min ungefär men bättre än inget.. Blåste ju ganska mycket med men var ändå skönt med lite sol :) Härliga vår ..

Har även haft besök av en barnmorska från BVC som har tittat till Albin så att allt är som det ska, även pratat lite allmänt om amning , att besöka BVC m.m. ..
Vägde honom också och det var ju positivt :) När vi vägde honom på BB innan vi åkte hem så vägde han 3115 g och nu 3275 g så han ökar precis som han ska göra :) Hon mätte även huvudet och även det växer som det ska :) Var på BB 34 cm och nu 35 cm .. Våran lille pojk växer helt i sin ordning.. :) Ska till BVC nästa onsdag igen.. Blir spännande.

Nu ska jag väl ta att passa på att vila lite i soffan medan lill prins sover innan han ska ha mat igen, och sen hoppas på en lite bättre natt denna natt ..
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post205