Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

God morgon..

2011Posted by Malin Thu, March 31, 2011 08:44:33
God morgon kära vänner ..
Ingen bebis inatt heller tyvärr , så nu sitter jag här i sängen och avnjuter frukost och "Vakna med the Voice" i lugn och ro .. Jag insåg faktiskt häromdan att alla dagar som går kanske är sista dagarna jag får äta i lugn och ro , eller faktiskt ligga kvar i sängen och sova i lugn och ro utan att bli väckt .. Så jag konstaterade att jag måste ta vara på det.. Så det gör jag idag , dock så tänkte jag att jag skulle ta mig ut i soffan snart istället för att stanna kvar i sängen .. Mår bättre idag ändå , men är fortfarande inte helt 100 så det får bli att ta det lugnt idag med så jag blir helt frisk .. Förkylningen har dock satt sig i öronen på nått jobbigt sätt så jag hör typ sämre än Allan .. I alla fall på höger örat, det har slagit lock totalt .. Känner mig som en gammal tant eller nått som börjar höra dåligt ;) haha , nä då .. Men sjukt jobbigt är det .. :p

Har även läst JP och hittade en intressant artikel på första sidan om Munksjön som jag började fundera lite på ..
Dom ska alltså bygga nått slags soldäck och utomhusgym i närheten av djursjukhuset.. Jätte trevligt ! MEN varför bygga just där ? Det stället där det luktar med s*it runt hela sjön ?! Kommer någon ens vilja sitta där och njuta av solen ? Det vet jag inte om jag skulle bli lockad till faktiskt.. Men det är en sjukligt bra idé ;) Absolut , men vissa dagar när man går runt sjön, eller bara åker förbi med bil håller man ju på att dö av äckliga dofter från det där stället .. Vad heter det ? Simsholmen eller ? Tror det ..
Vad säger ni ? Låter detta som en bra idé eller ? Tyck till , kan vara roligt att se om det är fler än jag som delar denna åsikt ;)
Sen ska dom även göra lite fler förändringar tydligen .. Blir nog kanon bra alltihop när det är färdigt .. bl.a. ska "Roddarnas" få nya bryggor, fina planteringar och en kiosk.. Sen ska dom även fixa till oljebryggan så det blir lättare att fiska och även vid vassen blir det fler bryggor för alla glada fiskare :) Det kan nog bli super när det väl är klart ! :) Om det nu blir allt detta återstår att se ;) Men så mycket folk som går runt varje dag och rör sig där omkring så är det helt rätt att lägga ner lite pengar och göra det fint och mysigt runt sjön .. Men som sagt , Simsholmen ligger väldigt dåligt där ! :(  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post198