Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Underbara sol ..

2011Posted by Malin Wed, March 30, 2011 21:30:39
Idag har jag spenderat min dag hemma hos mamma och pappa .. så därav anledningen till att det inte blivit någonting skrivit ..
Suttit på altanen och bara njutit av solen och att våren är påväg :) Helt underbart !
Nu är jag hemma igen och känner mig tyvärr fortfarande inte helt 100% frisk .. Eller så är det bara så att allt kommer krypande lagom till kvällen sådär ..
Det är ju inget ovanligt :p
Tagit mig lite alvedon så vi hoppas att jag kan sova inatt i alla fall .. Har idag inte sovit sedan kl 10 typ så ikväll är jag trött i alla fall .. Skulle åkt hem och vilat innan idag men blev att jag fastnade hemma i barnarp istället .. Det var mycket trevligare :)
Imorgon blir det en dag hemma i alla fall.. Tills Mattias kommer hem då vi ska ta oss ut till skogen där Simon bor och köra hem honom .. Jag inte skogen ordagrant utan Sandhem för att vara mer exakt .. Fast i ett litet hus hos Micha i skogen ;) hihi .. det blev aldrig att han åkte hem idag så imorgon har vi spikat i alla fall..

Mycket mera har jag nog inte att tillägga idag , är inte på så mycket humör för att sitta här och skriva utan lägger mig hellre ner i soffan en stund innan sängen väntar ..
Skriver kanske mer imorgon .. :)
  • Comments(2)//malin.danielzon.com/#post197