Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Sjukt tråkigt..

2011Posted by Malin Wed, March 30, 2011 00:37:40
Jag måste sluta sova så mycket på dagarna.. Visst att jag ska vila och så medans jag kan men jag är ju inte trött på kvällen när man ska vara trött.. Så , nu ligger jag här i sängen, med en snarkande sambo jämte mig och en buffande , knuffande, bebis i magen som borde vara utanför magen och hålla sin mamma sällskap ..

Tittar på 2 1/2 men och har allmänt tråkigt.. Någon som har nått trevligt tips på vad man kan göra när man har det såhär? Antar att det finns flera gravida där ute som inte kan sova av olika anledningar på natten.. Skicka en liten kommentar med natt tips ;-)

Imorgon väntar i alla fall sista besöket hos bm.. Så länge det inte händer ett mirakel och vi behöver åka till bb inatt men det tror jag ju knappast.. H*n verkar trivas ganska bra där inne med foten som just nu ligger och drar sig bakom mina revben.. Inget skönt alls faktiskt.. ;-) men rätt häftigt ändå.. Så man ska ju inte klaga..
När vi har vart där ska jag väl ta mig hem till mamma och syster för att käka lite.. Hoppas på fint väder så man kan sätta sig lite i solen på altanen och njuta lite . Har ju ingen egen altan att sitta på tyvärr, bara en inglasad balkong.. Det duger ju iofs, bättre än inget i alla fall , men mammas altan är ändå bäst ;-) Längtar riktigt mycket till sommaren nu..

Sen kanske även älskade Simon lämnar oss och flyttar hem igen.. Han är ju faktiskt inte våran katt egentligen , har bott hos oss nu i vinter då min kära vän haft lite strul med bostad och så .. Vad gör man inte för sina vänner <3
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post196