Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

En vecka ..

VardagslivPosted by Malin Tue, March 29, 2011 14:44:35
En hel vecka sen det var planerat att bebis skulle komma .. Men fortfarande ingenting , och verkligen ingenting.. :( Tråkig bebis .. Men det positiva är ju att dagarna blir mindre vilket fall .. En vecka till sen måste du ut ;) och så länge orkar vi ju inte vänta .. ;)

Mycket bloggande lär det dock inte bli från min sida idag .. Känns som om jag håller på att bli sjuk , eller rättare sagt .. Jag känner mig sjuk .. Ont i halsen som tusan , förkyld , ont i huvudet och små frusen .. Inget kul alls , inte precis vad jag vill vara nu men vad ska man göra då ? Satsar på att göra ingenting idag och att det bara håller i sig idag .. Att jag känner mig bättre imorgon .. Det kan ju bara vara en sån där endagarsgrej som jag brukar åka på .. Det har ju hänt förr , feber och ont i halsen ena dan och sen dagen efter så mår man bra igen .. Eller ja , bättre i alla fall ..

Så nu ska jag ta med mig min choklad, lägga colan på kylning och krypa ner i soffan och hoppas på att det blir bättre tills imon , choklad är mirakel medicinen vet du ;) hehe ..
Ska ju till barnmorskan imorgon , då kan jag ju inte vara sjuk .. Jobbigt att behöva ringa och säga att man inte kommer .. Det hoppas vi slippa ..
  • Comments(1)//malin.danielzon.com/#post195