Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

En unge i minuten ..

VardagslivPosted by Malin Mon, March 28, 2011 20:03:46
Sitter och väntar på att En unge i minuten ska börja.. Det är ju en hel timma kvar ju :( Vad ska man göra fram tills dess? Har legat och sovit en timma nu men sover jag mer kommer jag ha problem att somna när jag väl ska lägga mig istället.. hmm , får väl ta mig någonting att äta så länge .. Var på Alcamo innan och käkade sallad men det håller man ju sig inte så länge på nuförtiden ;) hehe ..

Annars har jag inte gjort mycket mera idag faktiskt än suttit i solen på balkongen och legat i soffan .. Vilket jag gör typ varje dag så varför jag ska skriva det ens det vet jag inte .. :p Det är nog sånt ni kan räkna ut ..
Jo , jag ringde försäkringskassan med och allt stämde med mina pengar så det får väl bli att spara lite till nästa månad då när man fick mer än man förväntat sig denna månaden.. Så det var ju positivt i alla fall .. :p Nu återstår ett litet telefonsamtal till Telia med för att säga upp mitt Spotify konto som jag egentligen inte behöver .. Det kostar ju mig 100:- extra i månaden och det är verkligen inte vad jag har råd med nu när pengarna minskar varje månad.. SOLO skulle jag behöva ringa också .. Det är också en onödig utgift , mycket telefonsamtal just nu ;)
Men jag har ju tid med det i alla fall ..

Nu ska jag se vad jag kan rota fram i kylskåpet och sen såg jag att det faktiskt är Ullared på tv nu fram till kl 21 . Så det får jag väl sysselsätta mig med så länge så ..
Hoppas även på bebis i natt , nu orkar jag inte vänta längre ;) komsi komsi ..
Mamma behöver gå och klippa sig men vet inte om hon vågar göra det , kul om vattnet går hos frisören .. haha , ingen som känner sig manad att komma hit till mig och klippa till kallufsen för en slant ? :p
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post194