Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Längtan..

GraviditetenPosted by Malin Mon, March 28, 2011 07:30:16
Nu längtar vi så vi blir tokiga snart här hemma..
Hur länge tänker du stanna där inne i värmen min lilla plutt?

Idag är det måndag igen och om två dagar ska vi till barnmorskan, ska det alltså behöva bli så att vi ska dit en gång till när du fortfarande är kvar i magen? Jag hoppades ju på att slippa det med som det känns och ser ut nu så verkar det ju bli så i alla fall..
Hur som helst så får vi väl en tid för igångsättning då säkert och det kunde ju vara skönt på ett sätt.. Då vet vi ju i alla fall att vi har ett datum , och skulle du inte behagas komma ut innan dess så vet vi ju ändå att senare än så blir det inte.. Så på ett sätt är det ju skönt, snart så.. Det är väl bara att gilla läget och härda ut antar jag ;)
Undrar hur det är och funkar att bli igångsatt? Hur lång tid det tar? Om kroppen klarar av det eller om det blir massa komplikationer , känns så konstigt bara.. Är kroppen verkligen redo för det här eller varför ska man behöva "tvinga" igång det? Hmm, det får vi hoppas att vi slipper i alla fall..
Är det någon som läser som vart med om detta så dela gärna med dig i en kommentar och berätta hur det var :)

Nu ska jag ta mig lite att äta och slå på tvn.. Sen blir det väl en liten tupplur igen, är ju tråkväder ute idag .. :(  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post192