Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

40+5 ...

GraviditetenPosted by Malin Sun, March 27, 2011 16:13:23
Usch , nu har jag gått 5 dagar över tiden och det känns som en evighet !
Varför gör du såhär lilla bebis ? Kan du inte komma ut nu , det är mycket mer spännande saker att titta på här ute än där inne i den mörka magen .. Jag lovar :)

Hemma nu i alla fall efter att ha vart hos svärmor på en liten bit mat.. Alltid gott att slippa laga mat såhär en söndag :) hihi .. Vem bjuder nästa helg ? Förra söndagen var vi hemma hos min mor och far .. Fast det är klart , nästa helg hoppas vi på att bebis är här så vi ska nog stanna hemma då kanske. Men det kan ju vara mysigt det med då ju :)
Det förvånar mig inte om jag ska behöva gå hela denna veckan ut också och bara vänta , och vänta .. Allt för att jävlas ;)

Nä , om man skulle ta och lägga sig ner en stund i soffan och sätta igång en film kanske , eller ett varmt bad hade inte skadat heller .. Ryggen skulle må bra av det idag för idag är den inte snäll .. Men det är klart , värmedynan funkar lika bra den också :) Det är så jobbigt att ta sig upp ur badet sen ;) Man är ju inte smidigast i stan..
Eller om jag kanske skulle ta och göra om mina naglar .. Trött på att ha lila nu , får bli vanliga vita igen tror jag :) Dock med lite glitter så det blir lite liv i ändå .. :)  • Comments(2)//malin.danielzon.com/#post191