Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

A fish called Wanda..

2011Posted by Malin Fri, March 25, 2011 23:05:50
Det var väl typ 100 år sedan man såg den filmen sist.. Den har sina poäng måste jag ju säga.. John Cleese är ju med, det är väl kanske inte dagens mest kända komiker men han har ju gjort väldigt mycket kul film och annat skoj ;) hihi ..
Har du på tv 4 så tycker jag helt klart att du ska titta på den .. Den är kanske inte mega kul men jag har ju inte mega kul humor heller .. :p

Jo , glömde nämna innan att vi var och köpte filten på Babyproffsen med.. Den kommer bli så bra till bebis , hel mysig och go :) Synd att den inte finns i lite större storlek bara så hade jag kunnat skaffa en till mig själv också .. :p Jag kommer typ bli stammis där.. Dom har ganska mycket kul och fina grejer där .. Dock kanske inte det billigaste ..
Det enda vi saknar här hemma nu innan bebis kommer är ett litet badkar .. Det blir nog det imorgon.. Dom har billiga på IKEA för typ 70:- så det blir kanon .. Skulle fått ett av mamma som hon har kvar sen vi var små men hon såg häromdan att det är trasigt.. Det läckte inte eller så men det var en spricka i botten som man kan riva sig hemskt på, och det kan ju vara onödigt .. Så det får bli att trängas bland allt folk , lönehelg , på IKEA .. Ser verkligen fram emot detta .. *not*

Det blir även kalas imorgon för Elas kusin Pontus som fyllde år förra veckan .. Så behöver väl trängas lite på BR eller så med för att hitta nått kul till honom .. Annars får det bara bli en liten peng.. Det brukar ju gå hem ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen i min ensamhet , gissa vart Mattias sitter? :p
Helt rätt, vid datorn .. Så mysiga fredag kvällar har vi :) Hoppas att han lyckas slita sig snart , annars blir det ju synd om honom när jag äter upp allt gott godis själv ;) höhö..

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post189