Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Tråk..

2011Posted by Malin Thu, March 24, 2011 14:33:34
Detta börjar bli riktigt tråkigt nu faktiskt.. Jag har bara gått två dagar över än så länge och jag håller redan på att bli uttråkad av bara h.vete .. Inget kul alls..
Hade det funnits lite pengar på Ica kontot kunde man ju åkt och handlat lite så man kunde baka men inte ens det kan jag göra för det finns inga ingredienser hemma för bak.. hrmf* Sorry om det kanske inte är så spännande och kul att läsa om detta men jag måste få klaga lite .. :p eller okej , ganska mycket.. Känns inte som jag gör annat men det är verkligen inte kul och inte kunna göra nått för att man har ont överallt eller inte orkar .. Jag är inte van vid det .. Men det är väl över snart hoppas jag ..

Just nu sitter jag och stirrar på katterna som springer runt och verkar riva hela lägenheten snart känns det som.. Inte alla tre dock, men Maja ser sugen ut så hon lär väl haka på snart med .. Tur att man har dom så man i alla fall kan få skratta lite och bli lite road på dagarna :p .. Dax att köpa nya små möss till dom tror jag nog.. Köpte 3 st på "Djurmagazinet" för ett tag sen men dom är så gott som sönder tuggade allihop vid det här laget.. Får nog bli att åka och köpa nya någon dag.. Så länge jag inte har något bättre för mig ..

Är det någon förresten som vet vart man kan få tag i nått slags nät att sätta på balkongen så katterna inte hoppar ut? Har sett att grannen har det men jag har inte en aning om vart man kan få tag på det .. Vet du nått så säg gärna till , jag är öppen för förslag :)
Visst, vi har inglasat på balkongen men vill ju gärna kunna öppna fönsterna utan att man måste sitta där ute och ha koll på dom små liven.. Lisa var ju faktiskt på väg ut förra sommaren men jag lyckades stoppa henne i tid, som tur var.. :p Hade blivit så jobbigt att försöka få in henne igen eftersom hon inte är lättaste katten att få tag i ;)
Det blir som en bastu där ute när solen kommer runt om man inte kan öppna upp lite ..


  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post185