Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Bristningar ...

GraviditetenPosted by Malin Wed, March 23, 2011 10:16:31
Usch , jag börjar få lite ågren över mina bristningar på magen.. Jag hörde en gång att om man får det sent under graviditeten så är det stor chans att dom försvinner sen , men har suttit och läst lite om det och har du fått bristningar, så försvinner dom inte..
Däremot så kan dom "tyna bort" med åren men dom försvinner inte bara sådär.. Jag som gick och var så glad över att jag inte fått några som helst bristningar mer än några få på låren (men där hade jag lite sen innan som inte syntes så väl så dom har väl krupit fram mer och mer nu då) fram tills för två veckor sedan ungefär då det började komma lite runt min navel där jag hade en piercing för nått år sedan.. Sen har det verkligen exploderat ! Det är inte alls snyggt , jag kommer lida över detta jätte mycket men det är väl sånt man får stå ut med då antar jag..
Jag får ju nått mycket fint för det i alla fall :) Nä , det går tydligen inte undvika dessa hemska sträck .. Dom har kommit för att stanna helt enkelt , det är bara att härda ut..
Det går tydligen inte undvika att få det heller , finns massa olika salvor man kan köpa och smörja in magen med men det sägs också att är din kropp "menad" att få bristningar så får du det , det kan inte en salva i världen göra någonting åt.. Tyvärr ..

Fick du mycket bristningar när du var gravid ? Eller tillhör du en av dom som haft turen och slippa ? Syns dom fortfarande lika mycket ? Släng in en kommentar vet ja :)
Kan alltid vara kul och höra om hur andra hade det / har ..
  • Comments(3)//malin.danielzon.com/#post180