Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

God Morgon :)

2011Posted by Malin Wed, March 23, 2011 08:08:57
Ingen bebis inatt heller .. Men den kommer , nån gång.. Jag lovar ;)
Däremot så har jag sovit grymt bra jämfört med vad jag brukar göra.. Jag känner mig nästan , men bara nästan , utvilad faktiskt.. Det var ett tag sen , eller så är det så att jag har sovit så mycket denna veckan så jag helt enkelt inte är trött längre.. :p haha , då är det illa :p .. Men ni kan vara lugna , lägger jag mig ner igen när jag ätit frukost så kommer jag att somna igen så det där med utvilad är nog bara en känsla som är en myt ;) haha ..

Som vanligt den här tiden på morgonen så står tv.n på här inne i vårat kära sovrum och "Vakna med the Voice" står på .. Finns det nått som förgyller morgonen lika bra som det ? Än så länge , svar nej .. Det är riktigt trevligt att titta på faktiskt , har ni aldrig gjort det så gör det någon morgon om ni har tid .. Det är det värt faktiskt ;) Pratar om allt och ingenting.. Mycket bra program ,
smiley...

Nu börjar det lukta rostat bröd här inne så det är nog dax att hämta mina mackor i rosten.. Frågan är vad jag ska hitta på att ha på idag eftersom skinkan är slut. Det är i princip det enda jag har på mackor nu mera .. Har kommit på att det är väldigt gott på rostat bröd , men det är klart , det kanske finns lite gurka och ost så det går nog skrapa ihop någonting.. Har blivit ägg macka någon morgon men är för lat för att ställa mig och steka det nu , speciellt koka .. Det tar för lång tid ;) höhö ..

Skriver säkert mera under dagen , nått kommer jag säkert på att fundera på under denna långa, tråkiga dag som jag måste skriva om .. :p

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post179