Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

I väntans tider..

GraviditetenPosted by Malin Mon, March 21, 2011 22:28:30
Idag har jag verkligen , och då menar jag verkligen INTE gjort ett skit .. Har legat i soffan hela dan och bara stirrat på tvn i princip.. Inget kul alls, men jag kan verkligen typ inte göra någonting längre.. Får jätte ont både här och var när jag rör på mig alldeles för mycket.. Så nu dom här dagarna som är kvar så kommer jag nog tyvärr inte göra mycket mera än laga lite mat och kanske dra med dammsugaren nått varv i lägenheten nån dag.. Nu är det bara vänta , och vänta , och vänta..
För er då som inte hängt med i svängarna så är det imorgon (22 mars) som bebisen min är planerad att komma ut , men dom det känns nu så blir det nog inte mycket med det tyvärr.. :-/ Känns inte speciellt mycket mera än vad det brukar göra med lite sammandragningar hit och dit.. Tyvärr..

Här har ni förhoppningsvis sista bilden ni får se på magen nu , även om h*n tänker komma senare än det är sagt så blir det nog inga flera bilder .. Nästa bild ni får se som har med bebis att göra ska vara en bild på honom/henne.. :)


Kom hem för ett tag sen , drog mig till Mattias träning när han skulle träna 19.30 , kände att jag behövde komma ut lite i alla fall .. Få lite luft , insåg även att nästan allt det där hemska vita som föll ner från himlen häromdagen faktiskt nästan försvunnit helt här utanför.. Solen som stekt på idag har tagit riktigt bra på snön idag.. Det gillar vi :) Nu är nog faktiskt våren på G .. :)

Har även precis tittat klart på "En unge i minuten" .. Var en liten stackare som föddes i vecka 28, 27+3 eller nått sånt.. Så liten var han , lilla plutten , det är inte mycket till bebis.. Vägde 1100 g , dom sa aldrig hur stor han var men hans pappa täckte ju honom lätt med sina händer .. Innan vecka 34 typ känns lite väl tidigt , ja innan 38 egentligen men efter 34 känns det mer okej i alla fall.. Men söt var han ju , Olle tror jag han skulle heta med faktiskt .. Vad jag fattade det som i alla fall.. :p

Nu ska man väl ta och smälta pizzan som ligger fint i magen .. Sista rycket här nu innan vi ska börja äta nyttig och hemma lagad mat varje dag , alltid , här hemma.. :p Snart så börjar det nyttiga livet.. Ska bara gå här hemma och vänta på att lill*n ska behagas komma ut också , sen så :) Promenad , promenad och massa promenad ute i vårvädret :D

Ha det !
  • Comments(2)//malin.danielzon.com/#post175