Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Bebisen min ..

GraviditetenPosted by Malin Fri, February 18, 2011 13:58:38
Vart hos barnmorskan idag på lite koll.. Bebisen min som fortfarande valt att stanna kvar i magen ligger helt som den ska , med huvudet vänt neråt och lilla hjärtat bultar på som vanligt :) Nu är det mest bara att vänta på att h*n ska komma till världen. Vilket vi får hoppas blir snart :D Längtar så jag kan dö av att få se den lilla krabaten .. <3
Efter besöket så var jag och älsk på ShangHai och käkade lunch ihop. Mycket trevligt måste jag säga, det händer ju inte allt för ofta .. Rättare sagt, aldrig ;) Mätt och go så funderar jag starkt på en lite powernap så här innan man ska dra igång med städet. Kanske sätta igång en maskin tvätt innan man lägger sig ner , annars får man väl aldrig det gjort ;)


Imorgon fyller Mattias år och då ska mor, far, syster, svärmor och hennes gubbe komma hit på lite fika så städa är ett måste , blir det inte gjort idag, så MÅSTE det göras imorgon. Tur att man har en sambo som är villig att hjälpa till i alla fall annars hade det aldrig gått.. Orkar ju inte så mycket tyvärr.

Sjukt fint väder idag, hade gärna tagit en promenad.. Får väl se om man orkar ta sig ut en kort sväng sen , runt kyrkogården eller nått bara för att få röra på sig lite. Synd att det fortfarande är isigt på vissa ställen annars hade det vart en perfekt dag för Ela att ta ut cykeln på .. Sol och torrt, men som sagt, vid vissa skuggparti är det fortfarande isigt så det är nog lika bra att låta bli :p

Nu får det bli en liten stunds vila som sagt och sen så , städa städa städa...
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post140