Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Underbara höst väder..

VardagslivPosted by Malin Mon, October 11, 2010 21:33:53
Har idag vart och lunchat med min kära vän Alexandra Sjöö :) Mycket trevligt. Insåg även vilket underbart väder det var idag med så istället för att tag bilen, drog jag ut cykeln från förrådet och trampade iväg. Mycket bra gjort av mig tycker jag :) Där sparade jag in den bensinen och fick lite motion på köpet :)

Efter detta fick det bli en sväng hem till Toni och hans nyblivna sambo. Dom köpte lägenhet för en vecka sen , ett riktigt myset litet kryo in skulle det ju kunna bli faktiskt. Precis lagom stort för två :)

Sen bar det av till älskade IKEA, idag igen ;) haha..
Nä men papperskorgarna vi skulle köpa var ju slut när vi var där sist så fick ju åka tillbaka för att kolla om dom hade kommit in och det hade dom. Så nu har vi fått det gjort iallafall. Hittade även ett handfat som det nog kommer att bli till badrummet. Det vi har nu är skit äckligt rent ut sagt. Det är trasigt och inte snyggt för 5 öre. Passar inte alls in på våran toalett. Så det får vi nog ta och köpa oss nästa månad eller så.

Det bästa med hösten är ju faktiskt att det börjar bli kallt och ruggigt ute och man får krypa ihop inne med ljus tända i mörkret och en filt i soffan.

Börjar bli ganska bra mysfaktor i våran lilla vardagsrum nu faktiskt.

Dagens inköp av myset. Ganska dålig bild men ändå. Den står nu så fint ovanför våran tv :)


Insåg även när jag var ute med min lilla cykel att hösten är hemskt fin så länge solen skiner och löven får sitta kvar , alla dessa vackra färger :)


Nä, imorgon får det nog bli en promenad i ute i friska luften om det blir lika fint väder.. Någon som känner för att hänga på eller?? :)
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post118