Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Leedig

VardagslivPosted by Malin Thu, October 07, 2010 23:34:10
Min enda lediga dag denna veckan börjar gå mot sitt slut.. Imorgon blir det jobb igen , denna gången 14-23 :)
Haft en hel del att göra idag faktiskt.. Städat, heeeeela dagen.. Gick upp vid tio, hämtade Linda och sen börjades det.. Stor städning , javisst. Dock så har jag inte riktigt gjort klart . Har faktiskt inte damsugit , det får bli det imorgon innan jobbet. Luften tog helt slut där ett tag och jag kände inte för att göra mera idag. Åkte till IKEA och shoppade lite istället. Det var mycket roligare :p


En tvätt korg, mycket praktiskt.. Inte ful och rymmer massa tvätt :)

Förvaringslådor till mössor, halsdukar m.m. så dom inte bara ligger i en hög och ser skräpiga ut :p Mycket bra köp... :)

Skulle även köpa en ny papperskorg eftersom våran gått sönder men kunde bara köpa fästet tyvärr för lådorna var slut.. Men dom skulle komma in i slutet på veckan så det blev ett fäste iallafall :) En bra början..

Har även suttit och pysslat lite med lite bilder idag igen.. Har nu , efter många om och men , påbörjat mitt skrapbookande :p mycket kul att pyssla med. Blir inte jätte fint nu till en början men man kanske kan lära sig :p Har inte så mycket att pyssla med än heller.. Men man får använda det lilla man har.. :)


Emriks dop...

Ela bus...

Som sagt, inte så fint men man måste ju börja nånstans.. :p

Nehe, om man skulle dra sig mot sängen och fortsätta kika på tv där.. Kvinnor som mördar, ett ganska intressant program faktiskt.. Eller a, kan vara iallafall ..

En liten bild på magen med då, har ju fått klagomål att den inte får vara med ibland ;) haha, växer gör den och större blir den.. Har en mycket spännande tid framför mig.. :D
Zzzzzzz....

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post117