Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Svampskogen

VardagslivPosted by Malin Wed, October 06, 2010 23:23:50
Hemma efter en ganska lugn dag på jobbet. 16-22 är en ganska skön tid, speciellt när man slutar en timma tidigare än planerat också..

Har även vart ute i skolan idag och samlat på mig lite vuxen poäng med mor och far. Plockat nästan 3 kilo "trattisar" .. Måste faktiskt erkänna att det var ganska kul, och framförallt väldigt rogivande.. Jag gillar nog faktiskt ganska mycket att vara ute och gå i skogen. Synd att man inte har en hund så man kan komma ut lite oftare. Har ju en sambo som inte tycker att det är speciellt kul, och vara ute i skogen att gå själv är ju inte alltför kul.. :p Sen är det ju inte spec kul att rensa allt när man kommer hem men det blir ju gott sen när det är klart iallafall ;)
Imorgon är man ledig , och gud vad skönt det ska bli.. Måste verkligen ta tag i städningen imorgon. Ser ordagrant ut som ett bombnedslag här hemma, grejer överallt. Börjar få lite smått panik nu faktiskt.. Så det är vad som står på schemat imorgon, ska väl även försöka ta mig ut och käka lunch med Robin som en liten paus i städandet. Hoppas på lite besök av syster min också :)

Har även fått igång internet idag med så nu kommer det lite bilder igen.. Dock ingen bild på magen idag men trillar väl in imorgon kanske, har ju fått lite önskemål av vissa att det ska läggas ut ;) haha -.-

Men nu väntar sängen , sjukt trött faktiskt.. Har vart en lång dag idag ;)

Natti Natti Zzzzz


  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post116