Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Jobbnatt på G..

VardagslivPosted by Malin Fri, April 30, 2010 13:04:23
Ja jag vet jag är värdelös på att uppdatera. Internet funkar inte som det ska på min dator så är inte lika kul då när man inte kan skriva på sin egen dator. Har ju dessutom inte photoshop på Mattias, det är ju genast ännu tråkigare.

Ledig igår, drog en sväng till A6 men Becky, Yoana och hennes pojkvän Micke. Mycket trevligt var det faktiskt. Dock så skulle jag inte köpa någonting men det slutade ju med att Becky ville gå in på HM och då var det kört. Kan man gå in på HM utan att köpa smink? Nä, inte jag iallafall. Så slutade med att jag köpte smink för 500 :- mycket dumt gjort men jag behövde iofs nytt smink. Allt är typ slut.

Idag blir det slappa fram till 20,00 sen ska man bege sig till jobbet. Jobbar egentligen 14-23 men har bytt tid med Bibbi. Jobba natt en fredag, hmm, får väl se hur det går ;) kan bli ett stort skämt eller så kan det bli hur bra som helst. Beror väl på hur mycket folk det kommer. Jag är ju van att jobba natt på vardagar och då är det ju ganska dött om man säger så. Ska bli mycket spännande.

Nähä, om man skulle ta tag i städningen nu då kanske. Ser för jävligt ut här hemma. Synd att det ska vara så surt att städa bara..
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post104