Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Bye bye baby..

VardagslivPosted by Malin Thu, March 25, 2010 23:28:22
Japp , då har man gjort klart annonsen till min älskade JUA.. Imorgon kommer den ut på blocket.. Ska bli mycket spännande o se om någon vill ha den.. Men det får vi verkligen hoppas att det är någon som vill ha den..

Ledig helg så denna helg händer det lite, som vanligt fullt upp, :) ..
Fredag imorgon och då fixa lite med bilen efter att Mattias slutat jobba. Blir nog en tvätt för JUA med om det är någon som mot förmodan skulle ringa..
Men oj, höll på att glömma, på dagen.. kl 12.00 ska jag o. syster min gå till Tattoo Art. Har bokat en tid så nu äntligen ska det ske igen. Lindas första men min andra. Får väl se om hon blir något nervös :P hehe, jag var det i alla fall .. :)
Lördag blir det tävling för Mattias del så då bär det av mot Norrköping, sen kanske även dans på kvällen i Huskvarna om vi inte kommer hem allt för sent.
Söndag hem till mor och far för att käka lite söndagsmiddag och sen efter det träning.. Så ja, fullt upp hela helgen.. Men det är ju så det brukar se ut dom helgerna man faktiskt är ledig..

Nä, nu blir det duschen och sen till sängen..


Bye bye JUA


And hello SZA.. (måste ha ett bättre namn)
  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post103