Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Shopping?

Tankar och funderingarPosted by Malin Thu, March 11, 2010 16:31:53
Tänk om man kunde ha lite pengar över en månad bara sådär? Vad skönt det skulle vara.. Att kunna shoppa loss lite. Alla som känner mig vet väl kanske att det inte är min största favorit att springa runt i massa affärer och köpa kläder men via internet måste jag säga att det funkar utmärkt ;) Ni vet ju även , troligtvis i alla fall, att Malin Danielsson ÄLSKAR väskor och även skor. Kikade in på Nelly.com och bara önskade att man kunde få ha lite strö pengar att bara shoppa för. Hittade några skor och även en väska som jag utan tvekan skulle kunna tänka mig.. Om bara all snö och is kunde försvinna från gatorna så man kan gå i såna skor igen :) Inte det lättaste när det är massa is och glashalt överallt..


Nja, kanske inte riktigt min smak såsätt.. Men fortfarande väldigt snygga..Dom här var nog snyggast, finns även i svart.. Det bästa av allt var att dom faktiskt inte var så farligt dyra.. ca 250:- , inte så illa faktiskt..


Definitivt inte min stil.. Men varför inte bryta trenden med tråkiga svarta skor jämt?


Väskan var tyvärr inte lika billig.. ca 600:-, fast jag har ju spenderat pengar på väskor förr.. ;-)


Nä, finns ju tyvärr inte dom pengarna så har väl inte riktigt råd med att beställa hem nått, men måste ju säga att jag är sjuukt sugen!!

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post100