Mamma till Albin 2011-04-01

Mamma till Albin 2011-04-01

Om bloggen

I den här bloggen får ni läsa om mitt liv som ung mamma och min vardag.. Även mycket tankar och funderingar om allt möjligt men framförallt livet som småbarns förälder..

Måste ju bara ..

Fix och trixPosted by Malin Sat, August 27, 2011 21:28:53
.. lägga in bilder och visa hur fint det blev nu när ljusen är tända med.. Bara för att jag är galet nöjd med mina inköp idag ;)

  • Comments(1)//malin.danielzon.com/#post305

Fix o trix..

Fix och trixPosted by Malin Sat, August 27, 2011 17:09:13
Här har ni lite bilder på dagens inköp :) Mycket nöjd måste jag säga :) ..

  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post303

Ny Design på G

Fix och trixPosted by Malin Fri, August 19, 2011 15:43:51
Håller på att pilla lite på en ny design som ni kanske märker.. Det kommer väl inte riktigt se ut såhär, funderar på en annan bakgrund och lite så men tills dess så får det bli såhär som tillfälligt :p .. Den nya kommer bli klar tills imorgon hoppas vi på :)


  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post286

Lysekil here we come :))

Fix och trixPosted by Malin Wed, June 22, 2011 23:03:45
Imorgon bär det äntligen av mot stugan i lysekil.. Ska bli så skönt att få komma bort ett tag .. Även om det bara handlar om helgen så är det alltid nått :) och även Albins första tur dit och fler lär det bli i hans liv :) Mina föräldrar har sommarstuga där och har haft ända sen jag var liten, och innan dom tog över den var det farmor och farfars så den har funnits där ett tag och kommer fortsätta göra i måååånga år till .. Så mysigt är det där , älskar att vara där :)

Sen var det ju den där tv bänken som vi skulle åka o köpa.. Jo, det gjorde vi också , i måndags.. Blev sent så fick bara ihop delen som skulle stå på golvet först..
Det blev tisdag och jag hade hoppats på att vi skulle få ihop resten så det blev klart men ack så fel jag hade.. När vi satt upp delen som ska sitta på väggen så hade Mattias lyckats borra lite för långt in så dom skruvarna vi hade var givetvis för korta.. För att vara på den säkra sidan så lät vi det var och skulle åka och köpa nya skruvar idag..
Ja, äntligen kunde vi få upp den ordentligt och när sista luckan ska på plats så är den givetvis trasig.. Så nu står allt färdigt men en lucka saknas.. Våran vanliga otur kan man säga.. Så det får bli att åka upp o byta den på måndag.. hrmf, men allt är på plats i skåp och lådor i alla fall och gud så bra det blev :)) Måste säga att jag är riktigt nöjd.. Det enda som saknas mer än luckan , är en hylla till under som vi ska ha lite filmer på, men den var ju givetvis slut när vi köpte allt och så ska tvn upp på väggen med.. Sen är den komplett :)
Såhär ser det ut just nu i alla fall :))

Igår bokade jag även en tid att tatuera mig igen :D Ser mycket fram emot detta.. Den 12e Juli kommer det att ske.. Längtar redan :)

Nä, det får bli sängen nu .. Imorgon har jag fullt upp med att packa och greja tills vi ska åka :) ..

God Natt !  • Comments(2)//malin.danielzon.com/#post262

Home Party

Fix och trixPosted by Malin Wed, May 04, 2011 22:09:51
Har vart på HomeParty hos min moster nu ikväll.. herre gud säger jag , hade jag haft minst 10 000 löst i bakfickan eller på kontot så hade jag LÄTT kunnat bränna det där.. Så sjukt mycket snyggt ! Köpte två lyktor som jag ska hänga på balkongen tänkte jag :) Så blir det lite mys faktor där ute i alla fall :) .. Det var REA på dom så passade på att slå till på två stycken ;) ..
Jag har länge funderat på vad jag ska göra i lägenheten för att ändra på det lite , speciellt i vardagsrummet och nu så.. Nu vet jag precis hur jag ska ha det ;) Börja med att måla väggarna vita så får vi väl se hur det slutar sen ;) .. hihi
http://perfecthome.se/


Har börjat ge Albin MiniForm nu och jag måste ju säga att det verkar funka kanon redan nu.. Då har han även bara fått tre omgångar än så länge.. Men det satte igång hans mage och han verkade kunna slappna av mer när han har ätit.. Annars har det ju kunnat vara lite gnälligt , så det verkar vara kanon BRA :)


Har gjort en hel del idag och det känns i både kropp och ögon .. Nu blir det sängen , lilleman sover som en stock så det gör han väl några timmar nu tills han ska äta igen hoppas vi :) ..

God Natt !  • Comments(0)//malin.danielzon.com/#post224